Post verspreiding

Postbedrijf Martens verspreidt  uw zakelijke brieven tegen een aantrekkelijk tarief op de door u gekozen datum. Wij specialiseren ons in de verspreiding van:

Gemeentepost

Gemeentepost Voor het verspreiden van uw dagelijkse poststukken of specifieke brieven voor een bepaald gebied binnen uw gemeente kunt u terecht bij Postbedrijf Martens. Met een betrouwbaar en flexibel bezorgnetwerk die bekend is in uw gemeente bezorgen wij met zorg uw post.

Griepprik brieven

Griepprik brievenVoor het verspreiden van uw griepprik(oproep) brieven en het verzendklaar maken van deze brieven, kunt u terecht bij Postbedrijf Martens.

Meld je aan

Tijdsgebonden post

Tijdsgebonden postHeeft u een mailing die binnen een bepaald tijdsbestek bezorgd dient te worden, dan kunt u terecht bij Postbedrijf Martens. Met een betrouwbaar en flexibel bezorgnetwerk kunnen wij uw post binnen 24, 48 of 72 uur naar uw wens bezorgen.

Periodieke post

Periodieke mailingsHeeft u meerdere malen per jaar een mailing te versturen, dan kunt u terecht bij Postbedrijf Martens. Met een betrouwbaar en flexibel bezorgnetwerk kunnen wij uw acties elke week, maand of kwartaal verspreiden.